Bøger / skønlitteratur / roman

Dagbog fra i morgen


Beskrivelse


Tamara Goodwin har det hele i sit velstående liv i Dublin. Men pludselig vendes der op og ned på alt, og hun befinder sig på landet, langt fra storby og venner. Men hendes liv vendes endnu engang på hovedet, da hun støder på en mystisk læderindbundet bog med guldbeslag og hængelås.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2010

af

af

Sanne Caft

d. 29. apr. 2010

Chick lit roman er umiddelbart den genrebetegnelse, som denne roman kalder på. Hertil kommer kærlighedsroman, udviklingsroman, tude-roman (hvis en sådan genre fandtes). Ahern er en af de store og velskrivende inden for tøse/kvinde-roman genren og har en bred læserskare i kraft af hendes tidligere romaner, hvoraf nogle er filmatiseret.

17-årige Tamara har det hele: penge, familie, et velsmurt liv i Dublin. Så begår hendes far selvmord, og med ét bor hun og hendes mor, der er lammet af sorg, i et lille hus på landet. Alting går i spåner, indtil en bogbus (ens bibliotekarhjerte frydes) og en læderindbunden bog fører til fornyet livsmod. Forsiden signalerer hyggelæsning med sin dyb-lilla baggrund med guldornamentik. Bagsiden vil give målgruppen lyst til at tage bogen med. Ahern skriver godt, effektivt og underholdende.

I lighed med en anden storskrivende og -sælgende forfatter fra Irland, Marian Keyes, formår Ahern at blande let underholdning med temaer der stikkere dybere og smil med en tåre i øjenkrogen. Da Ahern debuterede, gik meget af virakken på, at hun var datter af den daværende irske premierminister. Siden har hun udgivet en lang række bestsellere og er nu en forfatter i egen ret inden for sin veldefinerede genre startende med PS: jeg elsker dig! og senest Tak for alle minderne.

Ny chick lit/kærligheds/familieroman fra den irske bestsellerforfatter. Samme stil som forfatterskabets øvrige titler. Stor anvendelighed til målgruppen, der er kvinder på 30+. Fin guldbelagt forside.


litteratursiden.dk

d. 7. juni 2010

af

af

Merete Trap

d. 7. juni 2010

Endnu en magisk perle fra Cecilia Aherns hånd, som lægger sig perfekt ind i forfatterens efterhånden lange, eventyrlige halskæde af bøger. Da den 17-årige Tamaras far begår selvmord og efterlader en ...