Bøger / faglitteratur til børn / quizbøger

Danmark på quiz & tværs


Beskrivelse


En quizbog hvor der konkurreres på paratviden om Danmark: dansk kultur, danske sange og salmer, danske sportspræstationer, dansk historie, geografi m.m. Inden for de fleste kategorier gives tre svarmuligheder for hvert spørgsmål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2010

af

af

Lars Larsen

d. 9. aug. 2010

En bog til alle der kan lide at dyste på paratviden. Målgruppen er børn og unge fra 11 år og voksne. Bogen er anvendelig både hjemme og i skolesammenhænge.

En quizbog om Danmark og danskere: Historie, geografi, kultur, sport, sange og salmer m.m. Der er 20 kategorier og i de fleste er der 20 spørgsmål med 3 svarmuligheder. De rigtige svar står umiddelbart efter hver kategori. Nogle af kategorierne lægger op til holddannelse, en enkelt kræver terninger, en anden kræver hurtigt svar, ja eller nej, og bogen sluttes af med en tipskupon. Bortset fra et par spørgsmål i en kategori med kendte danskere er der ikke mange spørgsmål om det 21. århundrede. Overskueligt layout uden illustrationer.

Afvekslende quizbog, der føjer sig til forfatterens lange række af quizbøger, senest Quiz, quizzere, quizzest, (2009/23), og ikke bringer meget nyt til genren.

En afvekslende quizbog om Danmark og danskere, der ikke bringer meget nyt til genren.