Dyk ned i Indiens problematiske fortid og forhold i 1960'- og 1970'erne. For alle der kan lide en god roman med historisk og politisk islæt.
I romanen "De andres liv" skildrer indiske Neel Mukherjee den store kløft mellem rig og fattig i 1960'- og 1970'ernes Indien - men også den store kløft generationer imellem. Familien Ghosh bor tre generationer i det samme hus i Indien. I sig selv er dette en smule problematisk - med familiære gnidninger som de er flest; men da sønnen, Supratik, involveres i ekstremistisk politisk aktivisme sprænger ballonen.
Ualmindelig velskrevet indisk roman. Kan kun anbefales, uanset hvilken genre man er til. "De andres liv" har noget af det hele: historie, politik, relationer, drama, sorg, tankevækkende problematikker og spænding. Som læser bliver man beriget til og med sidste vendte side. Letlæselig og flot og fængende forside i opsigtsvækkende farver.
Jeg anbefaler Den hvide tigerMinisteriet for den ypperste lykkeSære hændelser i guavalunden, som ligeledes skildrer (selv)undertrykkelse, klasseskel og korruption i Indien. Ministeriet for den ypperste lykke og Sære hændelser i guavalunden er bestemt også et kig værd, hvis man er til den indiske litteraturJeg anbefaler Den hvide tiger, som ligeledes skildrer (selv)undertrykkelse, klasseskel og korruption i Indien. og Sære hændelser i guavalunden er bestemt også et kig værd, hvis man er til den indiske litteraturJeg anbefaler Den hvide tiger, som ligeledes skildrer (selv)undertrykkelse, klasseskel og korruption i Indien. Ministeriet for den ypperste lykke og er bestemt også et kig værd, hvis man er til den indiske litteratur.