Blake og Mortimer er for alle, som kan lide en god historie - ikke mindst for voksne med hang til nostalgi.
Tegnearbejdet på dobbeltalbummet om Judas' 30 sølvdenarer startede i 2004, men blev både ramt af store forsinkelser og af et dødsfald undervejs, inden det endelig lykkedes at færdiggøre det andet album i rækken. Forbandelsen i forbindelse med tilblivelsen er dog for ingenting at regne mod den forbandelse, som truer med at forstyrre verdensordenen, hvis Judas Iskariots 30 sølvpenge falder i de forkerte hænder. Fortsættelsen og afslutningen på beretningen om jagten på sølvdenarerne bringer Blake og Mortimer rundt i forskellige egne af Grækenland, inden det endelige opgør mellem deltagerne i skattejagten finder sted i en grotte tæt ved grænsen til Albanien. Den nye tegner på Blake og Mortimer løser sin opgave udmærket og formår at fange stemningen og stregen i Jacobs' klassiske univers så godt, at han allerede er udset til endnu en indsats på serien.
Forlaget kalder selv historien i dobbeltalbummet for en "arkæologisk thriller". Det er ikke forkert, selv om betegnelsen "religionsarkæologisk" måske tydeligere ville knytte genreforbindelsen til bøger som Da Vinci mysteriet og film som Indiana Jones-suiten.
"Gode tegneserier går aldrig af mode" lyder forlagets motto. Derfor er der også altid behov for denne type traditionelle spændingsfortællinger, hvor de onde støtter nazisterne, og hvor de gode håndhæver de traditionelle britiske dyder. Stiff upper lip, old chap!.