Bøger / skønlitteratur / roman

Den falske jomfru


Beskrivelse


Krimi. Susan Fisher er sekretær i et mineselskab, og da hun finder en skotøjsæske fyldt med penge, får hun problemer. Forsvarsadvokaten Perry Mason må træde til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2014

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 4. dec. 2014

Nye udgaver af de meget læste historier om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans sekretær Della Street. For læsere af klassiske kriminalhistorier og måske også for dem, som kan huske filmene, som blev sendt i dansk tv i 1960'erne og 1970'erne.

Erle Stanley Gardner var amerikansk jurist og meget flittig forfatter til kriminalromaner. Der er mere end 80 romaner med forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Forlaget Rosenkilde & Bahnhof er startet med at genudgive en række af disse historier, i første omgang drejer det sig om 9 titler. Nogle af historierne foregår i retssalen, i andre deltager Perry Mason i politiets opklaring af forbrydelserne.

Historierne bærer selvfølgelig præg af at de oprindeligt er skrevet i 1950'erne og 1960'erne, men kan man lide det rolige tempo og den lidt gammeldags stil med mange dialoger, vil man være godt underholdt.

Bøgerne er udkommet på dansk i 1960'erne og 1970'erne. Hvis de findes på biblioteket, er her en god anledning til at skifte de gamle billigbogsudgaver ud.