Bøger / faglitteratur

Den lille kunstnersjæl : teater for unge og alle mulige andre


Beskrivelse


Inspiration til hvordan man kan lave teater, drama, sang og musik for unge og voksne. Med teaterstykker, forskellige dramaøvelser og forfatterens erindringer fra 50 års teaterliv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. aug. 2016

af

af

Stine Bille

d. 22. aug. 2016

Fire bøger med inspiration til mange timers arbejde med teater, drama, sang og musik. Bøgerne er brugsbøger med forskellige dramaøvelser, men også forfatterens erindringer fra 50 års teaterliv.

"Den lille kunstnersjæl - teater fra 0-6-årige" er en drama pædagogisk bog, til alle der vil arbejde med teater. I den og de efterfølgende tre bøger "Den lille kunstnersjæl - teater for de 6 til 12-årige", "Den lille kunstnersjæl - teater for de 12-årige og opefter" og "Den lille kunstnersjæl - teater for unge og alle mulige andre", kan man læse både lange og korte anekdoter om børn, unge og voksnes kunstneriske arbejde med teater. Alle fire bøger indeholder mange forskellige ideer og forslag til arbejdet med teater. I bøgerne findes flere konkrete teaterstykker, mange forskelligartet dramaøvelser og sange. Bøgerne kan læses selvstændigt.

Bag hver lille øvelse og anekdote mærker man et kæmpe engagement, og glæde ved arbejdet med teater og mennesker. Ønsker man hjælp og ideer til sit arbejde med teater, kan disse fire bøger fint anvendes. Bøgerne har spiralryg og fine sjove sort/hvid tegneringer.

Ønsker man mere konkret viden om, hvordan man kan opsætte et teaterstykke så kunne InspirationerDramagi være en mulighed. I bogen Dramagi kan man ligeledes finde inspiration til arbejdet med teater og dramaøvelserØnsker man mere konkret viden om, hvordan man kan opsætte et teaterstykke så kunne Inspirationer være en mulighed. I bogen kan man ligeledes finde inspiration til arbejdet med teater og dramaøvelser.