Bøger / faglitteratur / vejledninger

Den nemmeste vej til smukt hår : flet, sno & krøl - trin for trin : 75 fantastiske frisurer


Beskrivelse


Inspiration for piger og kvinder med alt fra kort, langt, krøllet og glat hår til både den lette hverdagsfrisure og den mere avancerede festfrisure. Med trin for trin vejledning i både tekst og fotografi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 24. apr. 2015

Piger og kvinder med alt fra kort, langt, krøllet og glat hår kan her finde ny inspiration til både den lette hverdagsfrisure og den mere avancerede festfrisure.

Bogen indeholder beskrivelse af 75 frisurer og er inddelt i kapitler efter forskellige frisurer i kort, langt, glat og krøllet hår, med og uden hårpynt, lette hurtige frisurer og festfrisurer. Hver frisure får en dobbeltside, hvor der gives en trin for trin vejledning i både tekst og fotografi, samt et større billede af det færdige resultat. Ud for hver frisure angives sværhedsgrad, samt hvilke hjælpemidler man har brug for. Desuden gives tips til variation af frisuren. Bagerst i bogen finder man indholdsfortegnelse og ordliste med forklaring af redskaber, hårprodukter og teknikker.

Fin bog med mange flotte frisurer lavet i meget forskellige typer hår, så der er inspiration at hente for alle. Gode trin for trin vejledninger i både tekst og billede gør bogen let at gå til.

Af andre nyere bøger med inspiration til flotte frisurer kan nævnes Fletninger, knolde og snoninger!Fletninger og Fletninger, der begge minder en del om denne bog, men har mere fokus på det lange hårAf andre nyere bøger med inspiration til flotte frisurer kan nævnes , knolde og snoninger! og , der begge minder en del om denne bog, men har mere fokus på det lange hår.