Bøger / faglitteratur

Den sammenbragte familie : vejen til succes


Beskrivelse


Redskaber til hvordan man får den sammenbragte familie til at fungere, og håndterer udfordringer med børn og bonusbørn, arbejder med svære følelser som jalousi, skyld og antipati og vedligeholder et stærkt parforhold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 27. jan. 2015

En sammenbragt familie er ikke en kernefamilie, men bliver nødt til at redefinere værdier og vaner og skabe en fælles retning. Hvordan lykkes det bedst i en følelses- og arbejdsmæssigt presset hverdag? Her er en række gode råd til alle med interesse for bonusfamilier og deres bestanddele.

Hver 5. barn oplever på et tidspunkt i deres liv, at være i en sammenbragt familie. En sammenbragt familie defineres som en familie, hvor den ene eller begge parter medbringer børn fra tidligere forhold. Coach Charlotte Berg tager udgangspunkt i sit arbejde som coach og i sit eget liv og gennemgår de 5 faser, der fører til en succesrig sammenføring af to forskellige familier. Det er en række konkrete værktøjer, råd og anbefalinger om parforhold, konflikter og alle de følelser, der opstår når børn og voksne skal finde en måde at omgå hverdagens udfordringer på.

Indholdsmæssigt er der ikke så meget, man ikke kan finde i andre selvhjælps- eller parforholdsbøger, men her er vejledninger og cases samlet til en lettilgængelig og overkommelig brugsbog, der behandler sit emne seriøst og fornuftigt.

Mere end pap og bonusFusionsfamilien af Mette Bender og Fusionsfamilien af Charlotte Egemar Kåber omhandler samme emne og er også opbygget på samme måde med gode råd og forslag til den sammenbragte familieMere end pap og bonus af Mette Bender og af Charlotte Egemar Kåber omhandler samme emne og er også opbygget på samme måde med gode råd og forslag til den sammenbragte familie.