Bøger / skønlitteratur / roman

Den slags skal gøres i dagslys


Beskrivelse


Med forskellig fortællestemme skildres flere personer, som ved første bekendtskab ikke har noget med hinanden at gøre. Arendse luger i haven, Ole går til bowling og Nina går og drømmer om en fremtid med kollegaen Rune.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Stine Grabas

d. 8. aug. 2017

Med forskellig fortællestemme skildres flere personer, som ved første bekendtskab ikke har noget med hinanden at gøre. Arendse luger i haven, Ole går til bowling og Nina går og drømmer om en fremtid med kollegaen Rune. For alle skønlitterære læsere.

Arendses mand foregiver et hjertestop, så hun kører ind i naboens hæk. Kalle venter på kærligheden og da han finder den, slipper han den alligevel. Cecilie flytter fra sin mand og kan ikke helt hænge sammen psykisk, men finder glæden igen ved at gå på loppemarkeder. Ole burde måske have valgt Tove for mange år siden, men så blev det Lise. Sidse tager bussen ud til en mand på landet, som ikke har inviteret hende og får et kålhoved med hjem. Forfatteren har tidligere udgivet Det dør man afAlt det der er mit og Alt det der er mitArendses mand foregiver et hjertestop, så hun kører ind i naboens hæk. Kalle venter på kærligheden og da han finder den, slipper han den alligevel. Cecilie flytter fra sin mand og kan ikke helt hænge sammen psykisk, men finder glæden igen ved at gå på loppemarkeder. Ole burde måske have valgt Tove for mange år siden, men så blev det Lise. Sidse tager bussen ud til en mand på landet, som ikke har inviteret hende og får et kålhoved med hjem. Forfatteren har tidligere udgivet Det dør man af og .

Fortælleren er skiftevis én af de mange personer i romanen, hvilket får romanen til at stritte i alle retninger. Til sidst bliver alle ender dog samlet i en overraskende slutning. En lille fin og læseværdig roman om ensomhed og magt.

I Det ubetydeliges festEmma Emma er der ligeledes skiftende fortællere. Ellers minder romanen i sin lethed om Emma EmmaI Det ubetydeliges fest er der ligeledes skiftende fortællere. Ellers minder romanen i sin lethed om .