Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Den store vrimlebog om biler


Beskrivelse


Pegebog. Et mylder af biler og køretøjer. Måske kan du finde racerkøreren, familien i autocamperen eller nogen af de andre bilisterne fra bagsiden?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2015

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 9. sep. 2015

Et mylder af biler. Kan du finde veteranbilen, sportsvognen eller manden på motorcyklen? For børn i alderen 1-3 år, der kan lide at finde og pege på biler i en vrimlebog.

På bogens første opslag listes en række billeder af køretøjer, som man opfordres til at lede efter på bogens vrimlebilleder. I bogens følgende fire opslag kommer vi gennem en by med politistation og byggeplads, forbi en trafikulykke og en racerbane, ud på landet med en bondegård og et et kig ind i campinglivet ved en sø. På det sidste opslag er det blevet nat ved afkørslen til en motorvej med rasteplads, bilvask og lastbiler. På bogens bagside introduceres nogle af de billister man kan møde inde i bogen. Den er 26 x 34 cm. med sider af kraftigt pap.

Pegebog, næsten uden tekst, med med en vrimmel af trafik, bilister og køretøjer. En fin detalje med at lade bilisterne fra bagsiden optræde på de forskellige opslag. Det skaber fortællinger, genkendelse og situationer med meget at tale om og pege på. Det store format gør bogen velegnet til at man kan læse flere sammen.

Stefan Seidel er kendt i børnebiblioteket for sine karakteristiske illustrationer. Han har udgivet flere bøger om trafik og køretøjer, fx Bag rattetMin første myldrebog om trafikkenKig og snak om biler & maskiner, Min første myldrebog om trafikken eller Kig og snak om biler & maskinerStefan Seidel er kendt i børnebiblioteket for sine karakteristiske illustrationer. Han har udgivet flere bøger om trafik og køretøjer, fx Bag rattet, eller Kig og snak om biler & maskinerStefan Seidel er kendt i børnebiblioteket for sine karakteristiske illustrationer. Han har udgivet flere bøger om trafik og køretøjer, fx Bag rattet, Min første myldrebog om trafikken eller .