Bøger / faglitteratur / mønstre

Den ultimative guide til Crystal grids : krystaller og sten der kan ændre dit liv


Beskrivelse


Om hvordan mønstre af krystaller - de såkaldte crystal grids - kan anvendes som redskaber til at skabe forandringer i sit liv af såvel spirituel, mental og fysisk art. Med gode råd til hvordan man lægger sit eget mønster i forhold til behov.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 1. feb. 2018

Bogen til alle, der interesserer sig for krystaller og energifelter. Fokuserer på hvordan mønstre af krystaller - de såkaldte crystal grids - kan anvendes som redskaber til at skabe forandringer i sit liv af såvel spirituel, mental og fysisk art.

Der indledes med en gennemgang af filosofien bag crystal grids, hvor krystallernes kræfter udnyttes ved at lægge dem i specifikke geometriske kombinationer. Former, farver og figurer gennemgås, inden der følger afsnit om aktivering og demontering af grids. Indeholder illustrative anvisninger af, hvordan man lægger basale såvel som avancerede grids samt grids, der tjener specifikke formål som fx at afbalancere chakraer, afhjælpe vinterdepression eller tiltrække kærlighed.

Velskrevet og letforståelig med illustrationer af alle grids. Der udkommer af og til nye bøger om krystaller, og denne tilføjer med sit fokus på grids noget nyt, der nok vil interesse læsere med hang til det alternative.

Forfatteren Judy Hall har mere end 47 bøger bag sig. Hendes tidligere udgivelser om krystaller er et godt sted at starte, hvis man er nybegynder. Fx Den store bog om krystallerKrystalhåndbogenStenguidens guide til stenKrystaller og ædelsten i healing og terapi og Krystalhåndbogen. Af lignende værker kan nævnes Anders Futtrups leksikon over 700 sten og deres anvendelse og betydning: Stenguidens guide til sten samt Jette Holms Krystaller og ædelsten i healing og terapiForfatteren Judy Hall har mere end 47 bøger bag sig. Hendes tidligere udgivelser om krystaller er et godt sted at starte, hvis man er nybegynder. Fx Den store bog om krystaller og . Af lignende værker kan nævnes Anders Futtrups leksikon over 700 sten og deres anvendelse og betydning: Stenguidens guide til sten samt Jette Holms Krystaller og ædelsten i healing og terapiForfatteren Judy Hall har mere end 47 bøger bag sig. Hendes tidligere udgivelser om krystaller er et godt sted at starte, hvis man er nybegynder. Fx Den store bog om krystaller og Krystalhåndbogen. Af lignende værker kan nævnes Anders Futtrups leksikon over 700 sten og deres anvendelse og betydning: samt Jette Holms Krystaller og ædelsten i healing og terapiForfatteren Judy Hall har mere end 47 bøger bag sig. Hendes tidligere udgivelser om krystaller er et godt sted at starte, hvis man er nybegynder. Fx Den store bog om krystaller og Krystalhåndbogen. Af lignende værker kan nævnes Anders Futtrups leksikon over 700 sten og deres anvendelse og betydning: Stenguidens guide til sten samt Jette Holms .Informationer og udgaver