Oplagt for dem som professionelt arbejder med design, men bogen kan også bruges af dem, som blot interesserer sig for design. Bogens karakter som faglig grundbog gør den anvendelig på forskellige videregående uddannelser.
Forfatteren er uddannet cand.arch. og aktuelt ph.d.-studerende. Hun skriver her en faglig grundbog på akademisk niveau om design og design-processer. Bogens omdrejningspunkt er 7 praktiske cases, der hver sætter fokus på en del af designerens proces. Først beskrives den pågældende design-virksomhed, og selve projektet, casen. Case-beskrivelsen følges af et teoriafsnit og et afsnit med metodebeskrivelser. Bogens første case hedder "Design og designprocessen", her får en designer til opgave at udvikle et indretningskoncept til et tøjfirma. Først beskrives projektet, det efterfølges af et teoretisk afsnit, og der afsluttes med en beskrivelse af en række metoder til en mulig løsning af projektet. Når man som læser lige får vendt bogens struktur korrekt i hovedet virker det faktisk vældigt logisk, og som en pædagogisk godt fungerende ide.
En anden ny bog, med eksempler fra det virkelige erhvervsliv, og hvor design og designprocesser er emner er fx Instant icon, 2008. Denne er dog ikke nogen egentlig grundbog om design.
En velskrevet og fornyende anderledes grundbog om design og designprocesser, solid teoretisk forankring krydret med praktiske cases. Bør findes på større biblioteker.