Bøger / faglitteratur / opbyggelig litteratur

Det koster gratis


Beskrivelse


Indføring for unge i teologiske spørgsmål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2009

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 12. aug. 2009

Det er de helt unge, kristent engagerede Roar Steffensen forsøger at fange i denne bog, der i et smart sprog gennemgår nogle af de religiøse dilemmaer de stilles over for. Den vil med sit smarte lommeformat være oplagt som baggrundsbog i studiekredse for moderne unge kristne. Børn og unge, der ikke har nogen stærk kristen bevidsthed vil dog næppe fatte interesse for de meget bibelrelaterede spørgsmål, der behandles.

Roar Steffensen, der er teolog og missionær, forsøger her at forklare de meget svære spørgsmål, mange unge kristne må stille sig. Især når de skal leve i en moderne sekulær verden. Steffensen forsøger at skrive i et direkte og nutidigt sprog, som dog i det lange løb virker noget anstrengt. Det er de helt store spørgsmål om fx synd og nåde Steffensen tager op, og det er altid svært stof - uanset sproget. Den lille kvadratiske bog i et smart layout vil dog tale til et publikum af meget unge kristne. Bogen skal nok opnå udbredelse gennem ungdomsforeninger og i kristne spejderbevægelser.

Der er mange bøger, der udlægger Biblens ord for unge. Denne adskiller sig ved at være skrevet i et bevidst smart sprog, der er målrettet kristent engagerede unge i den tidlige pubertet.

Smart lille bog, der ud fra en teologisk vinkel forsøger at behandle nogle af de spørgsmål helt unge kristne går (eller måske nærmere: bør gå) og beskæftige sig med.Informationer og udgaver