Bøger / faglitteratur / rejseguides

Det skjulte København


Beskrivelse


Turistguide til anderledes seværdigheder i København, som f. eks. Onkel Toms Hytte i Valby, der blev brugt til at udstille børn fra St.Croix, eller den tidligere Orient Bar i Viktoriagade.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 10. apr. 2015

Hvis du tror, at du kender København, så tro om igen. Her kan man hente inspiration til at besøge ukendte steder som fx Onkel Toms Hytte i Valby, der blev brugt til at udstille børn fra St.Croix, eller den tidligere Orient Bar i Viktoriagade. For alle, både turister og københavnere, der har blik for byens historie.

Vi får en række kortfattede beskrivelser af interessante, anderledes seværdigheder i København, delt op i 6 områder. Hvert af områderne indledes med et kort, hvor man kan se placeringen efterfulgt at de enkelte seværdigheder, der er beskrevet på ca. 1 side, og alle ledsagede af fotos. De enkelte opslag indeholder historiske facts og masser af anekdoter. De to forfattere har udvalgt over 100 steder, og de opfordrer folk til at komme med nye idéer ved at maile til det franske forlag, der udgiver serien. Så vil de bruge idéerne i næste udgave. Bogen er også udgivet på engelsk.

En dejlig guidebog, der er spækket med hemmelige steder og fortællinger om København. For den nysgerrige turist og københavner, der vil se andet end de gængse seværdigheder.

Københavnerguiden Turen går til København8 gåture med Peter Olesen gennem København medtager det mest oplagte. Peter Olesen viser også usædvanlige steder fx i 8 gåture med Peter Olesen gennem København, men han kommer ikke ind på helt så mange specialiteter som disse to forfattereKøbenhavnerguiden Turen går til København medtager det mest oplagte. Peter Olesen viser også usædvanlige steder fx i , men han kommer ikke ind på helt så mange specialiteter som disse to forfattere.