Bøger / faglitteratur

Dine fantastiske magiske kræfter : en afsløring af fremtidens viden og verdenssyn


Beskrivelse


Præsentation af en teori om, at universet består af kvantefysik, så alt kan forklares ved en særlige udlægning af fysikken og dens love. Herudover forklares hvordan man via denne indsigt kan opnå konkrete resultater i livet og åndelig udvikling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juli 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 11. juli 2012

Robby Curdorf har en del tilhængere, og en del elever fra hans Past Lives Coach-uddannelse, der nok vil være interesserede i nærværende værk.

Robby Curdorf har den teori, at universet består af kvante-fysik, så alt kan forklares ved hans helt særlige udlægning af fysikken og dens love. Han fortæller levende og med mange eksempler om, hvordan verden hænger sammen i hans optik. Værket er ligeledes illustreret med tegninger, både i farver og sort/hvid.

Der er ikke mange, der præsenterer så fuldstændige teorier, som Robby Curdorf gør her. Man kan sammenligne lidt med Bob Moore, der også fortæller om verden, men han gør det som medie; han får sin viden andet steds fra. Nærværende bogs forfatter har personligt indblik i kvante-fysikken, og ved at der bor nogen på indersiden af jorden, hvordan dine tanker påvirker atomer og dna i din krop og mange andre ting.

Der er mange teorier om, hvordan vores verden hænger sammen, her er præsenteret en. Robby Curdorf holder foredrag mange steder i landet, og der er rigtig mange af hans teorier præsenteret via youtube, så han vil være et kendt ansigt for nogle.