Bøger / skønlitteratur til børn / splatter

Døden i Zoo


Beskrivelse


For at lave en afledningsmanøvre, så Johnny og Emma kan redde Tom op fra abegrotten, har Lisa åbnet portene for zombierne, der nu strømmer ind og skaber panik i zoologisk have.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 6. feb. 2017

Horder af frådende zombier over det hele. Hvordan skal lykkes Johnny, Lisa, Emma og Tom at slippe ud af zoologisk have? 8. del af serien "Zombie splatter" for 8-11-årige, der kan lide en historie med zombier, blod og splatter. Nok mest for drenge.

De kødædende zombier vælter ind i zoologisk have efter at Lisa og Adam har åbnet portene. I den tumult det fører med sig, mister general Marcus sin magt over børnene, der går i panik og flygter i alle retninger. I forvirringen får Johnny og Emma reddet Tom op fra abegrotten. Zombierne kaster sig over dem fra alle sider, men Gamle Sølvryg kommer dem uventet til undsætning. Mens den store gorilla holder kødæderne i skak, beslutter vennerne at flygte. For sent går det op for dem, at Generalen har taget Lisa som gidsel. Hvordan vil det lykkes Johnny, Emma og Tom at undslippe zombierne og redde Lisa fra general Marcus?.

Adrenalin, blod og skyer af grå hjernemasse pumper om kap i denne handlingsmættede splatterfortælling, hvor venskabet mellem fire børn testes i en verden fuld af levende døde. Afslutningen er en cliffhanger, men fortsættelsen kommer i "Flugten fra de rådne". Absolut et must for fans af splatter og zombier, men hvis du slet ikke kender noget til serien, så vil handlingen virke meget forvirrende.

I Gamle SølvrygDe dødes by kan du læse om hvordan de fire venner kommer til zoologisk have. Der er flere zombier i serie, "Zombie City", hvor første bind er De dødes byI Gamle Sølvryg kan du læse om hvordan de fire venner kommer til zoologisk have. Der er flere zombier i serie, "Zombie City", hvor første bind er .