Velskrevet og autentisk roman om en 27-årig mand i livskrise. Romanen er til romanlæsere, som holder af gode historier om helt almindelige menneskers liv og kriser.
Sander Dyrvig debuterer med denne roman om den introverte 27-årige Martin, som er nået til et nulpunkt i tilværelsen. Martin bor i en større by i Danmark og arbejder som analysemedarbejder i en konsulentvirksomhed. Han ligger i sin seng og gransker sit liv, for dog at finde bare noget han kan være stolt af som værn mod meningsløsheden og den tomhed der er opstået i kølvandet på det mislykkede forhold til forældre og bror, afskedigelse fra to kærester, og sin egen uformåen ud i relationer og planer for livet. Samtidig med at Martins livskrise udrulles får læseren hans livshistorie fra barndom til nu i hans flashbacks. Det er en historie om en almindelig gennemsnitlig mand, som ikke desto mindre føles meget vedkommende, og som er skrevet så man som læser lever sig ind i hans liv. Romanen er desuden velkomponeret med sin egen indre poesi, men forløsningen er måske lidt søgt.
Andre nye gode romaner om mænd i krise i nutidsdanmark: Lille dansk samtidsroman, 2013, og Frokost i tyrens hoved, 2012.
God, velkomponeret og vedkommende romandebut i et nuanceret og analyserende sprog om en ung mand i livskrise. Beretningen om hovedpersonen Martins livsforløb og de gode dialoger, der sætter ham i perspektiv som en autentisk person, giver det momentum og drive, som fanger læseren ind i historien.