Bøger / faglitteratur / vejledninger

Drømmetid


Beskrivelse


Om hvordan man kan lave perlepynt i form af bl.a. smykker, guirlander og hjerter, ved hjælp af en særlig form for strygeteknik.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2019

af

af

Christine Christensen

d. 5. nov. 2019

To hæfter om en særlig form for perleteknik, der bl.a. kan bruges til pynt og smykker. Idéerne vil især tiltale voksne perleentusiaster, men børn fra ca. 10 år kan også være med i selskab med en voksen.

To hæfter i serien "Perlemagi", der begge er opbygget over samme skabelon. I "Vintertid" er der fokus på perlepynt i form af stjerner, iskrystaller og snefnug. I "Drømmetid" er perlepladerne brugt som smykker fx øreringe, halskæder og armbånd. Hæfterne indledes med strygeteknikker og et afsnit om perlemagisk værktøj og materialer. Efterfølgende har hver idé en kort poetisk tekst, mens selve opskrifterne varierer i forklaringsmængde. Hvert design består af et mønsteropslag og efterfølgende idéer til brug af den færdige perleplade nogle med skabeloner. Begge hæfter er illustreret med farvefotografier.

Både størrelses- og indholdsmæssigt er disse små hæfter tynde. Hver bog indeholder kun ganske få idéer, dog med variationsmuligheder i form af fx halskæder, øreringe og armbånd. Begge bøger henvender sig layoutmæssigt primært til voksne med deres afdæmpede farvesammensætning.

Forfatterens egne Perlemagi playPerlemagi edgeSimones perlebogPerlekunst og Perlemagi edge bygger på samme teknik. Hvis man har mod på flere avancerede perlepladesmykker og pynt er Simones perlebog og Perlekunst oplagte mulighederForfatterens egne Perlemagi play og bygger på samme teknik. Hvis man har mod på flere avancerede perlepladesmykker og pynt er Simones perlebog og Perlekunst oplagte mulighederForfatterens egne Perlemagi play og Perlemagi edge bygger på samme teknik. Hvis man har mod på flere avancerede perlepladesmykker og pynt er og Perlekunst oplagte mulighederForfatterens egne Perlemagi play og Perlemagi edge bygger på samme teknik. Hvis man har mod på flere avancerede perlepladesmykker og pynt er Simones perlebog og oplagte muligheder.Informationer og udgaver