Bøger / skønlitteratur / science fiction

Druuna. Bind 1 : Morbus Gravis. Delta


Beskrivelse


Tegneserie. Erotisk science fiction om den barmfagre Druunas kamp for at overleve i en betændt fremtidsby hærget af sygdom og mutanter. Ved et tilfælde kommer Druuna på sporet af en grusom sandhed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2018

af

af

Michael Lindal Andersen

d. 23. okt. 2018

Erotisk science fiction-tegneserie om Druuna, der skal overleve i et sygt og dystopisk fremtidssamfund. For voksne læsere.

Fra 1987 til 2004 udkom 8 albums om Druunas oplevelser i et fremtidssamfund så fordærvet, at ordet "dystopi" nærmest ikke er dækkende. Nu er de to første albums blevet genudgivet i denne samleudgave. Druuna lever i en by hærget af en pest, der forvandler mennesker til mutanter. Forsøget på at redde sin muterede elsker bringer hende på sporet af en grum sandhed, og hun har seksuelle møder med både mennesker og mutanter. Albummet byder også på tegninger og skitser. I sin tid udkom de to albums under titlerne Schastars hemmelighedSandhedens tårnAnima og Sandhedens tårn. Forud for dette album udkom bind 0 med titlen AnimaFra 1987 til 2004 udkom 8 albums om Druunas oplevelser i et fremtidssamfund så fordærvet, at ordet "dystopi" nærmest ikke er dækkende. Nu er de to første albums blevet genudgivet i denne samleudgave. Druuna lever i en by hærget af en pest, der forvandler mennesker til mutanter. Forsøget på at redde sin muterede elsker bringer hende på sporet af en grum sandhed, og hun har seksuelle møder med både mennesker og mutanter. Albummet byder også på tegninger og skitser. I sin tid udkom de to albums under titlerne Schastars hemmelighed og . Forud for dette album udkom bind 0 med titlen AnimaFra 1987 til 2004 udkom 8 albums om Druunas oplevelser i et fremtidssamfund så fordærvet, at ordet "dystopi" nærmest ikke er dækkende. Nu er de to første albums blevet genudgivet i denne samleudgave. Druuna lever i en by hærget af en pest, der forvandler mennesker til mutanter. Forsøget på at redde sin muterede elsker bringer hende på sporet af en grum sandhed, og hun har seksuelle møder med både mennesker og mutanter. Albummet byder også på tegninger og skitser. I sin tid udkom de to albums under titlerne Schastars hemmelighed og Sandhedens tårn. Forud for dette album udkom bind 0 med titlen .

Italienske Serpieris streg er flot, detaljeret og tilfører serien et fermt lag af fordærv, der breder sig til de mange sex-scener og deres konstante lege med sadismen og masochismen. Selv de mest ufrivillige møder ender i en form for vellyst fra Druunas side, og tegneren dvæler ved hendes afklædte krop, men faktisk lige så meget ved de væmmelige mutanter, der er taget direkte ud af horrorgenren. Serien har bestemt en fascinationskraft - også ud over dens status som erotika.

RanxKli-k-toris. Bind 1 er en anden italiensk tegneseriedystopi af den grove slags dog med en udtalt satirisk kant. En anden erotisk euro-klassiker er Kli-k-toris. [Bind] 1Ranx er en anden italiensk tegneseriedystopi af den grove slags dog med en udtalt satirisk kant. En anden erotisk euro-klassiker er Kli-k-toris. [Bind] 1.