Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Du er en tyv, Magnus!


Beskrivelse


Magnus skal på toilettet i timen. I frikvarteret opdager Mirza, at hendes pung er væk. Alle i klassen siger, at Magnus har taget den - at han er en tyv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2015

af

af

Karsten Boll

d. 24. mar. 2015

To bøger til begynderlæsere - 7-8 år, der handler om Magnus, der bliver beskyldt for tyveri i skolen og Markus, der oplever, at morfars hund fanger den mand, der begik røveri i morfars butik.

I "Du er en tyv, Magnus" bliver Magnus beskyldt for at være en tyv, da Mirza ikke kan finde sin pung i frikvarteret, og Magnus har været ude på toilettet i timen. Mirza finder senere sin pung og Magnus får en undskyldning. I "Røver med bid i" kommer der en røver til morfars butik, som tager alle pengene. Morfars hund Vaks fanger røveren. Hvert opslag har en til to tegninger af Michael Pedersen.

"Mini-krimi" nr. 13 og 15 er, selvom lixtallet er 05 og 06, for dem, der er kommet lidt længere end læsning af lydrette historier. Det er to gode historier med indhold.

Dan Toft - Find tyvenManden med knivenTyven og Irma Lauridsen - Manden med kniven er to andre forfattere i samme serie og med samme spænding. Jørn Jensens Tyven er en andet bud på emnetDan Toft - Find tyven og Irma Lauridsen - er to andre forfattere i samme serie og med samme spænding. Jørn Jensens Tyven er en andet bud på emnetDan Toft - Find tyven og Irma Lauridsen - Manden med kniven er to andre forfattere i samme serie og med samme spænding. Jørn Jensens er en andet bud på emnet.