Bøger / faglitteratur

Du er værd at elske


Beskrivelse


Selvhjælpsbog med perspektiver og øvelser til spirituel livsforandring og øget selvværd. Lær at skabe en stærk og kærlig relation til dig selv, og få en ny forståelse af, hvem du er, og hvorfor man reagerer uhensigtsmæssigt i visse situationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 17. feb. 2020

Meget personlig selvhjælpsbog med perspektiver og øvelser til spirituel livsforandring og øget selvværd fortrinsvist for spirituelt søgende.

Grundtanken i denne udgivelse er, at lære at skabe en stærk og kærlig relation til sig selv, at få en ny forståelse af, hvem man er, og hvorfor man reagerer så uhensigtsmæssigt i visse situationer. Forfatteren der er psykoterapeut og energibehandler deler sin egen historie og giver læseren en værktøjskasse både med lette øvelser til brug med det samme, og med dybere transformerende processer. Bogen introducerer begreber som: "at forlade sig selv", "kodningen" eller "forvrængningen", "Tågen" og "kærlighedsintelligente børn".

Layout og opbygning er læsevenlig, emnet er efterspurgt og behandles med stor entusiasme og personlig indsigt. Sprogbrug og tone matcher fint målgruppen.

Andre selvhjælpsbøger til øget selvværd er fx Jeg elsker migTrods dine begrænsninger og styrk dine ressourcer indefra og Trods dine begrænsninger og styrk dine ressourcer indefraAndre selvhjælpsbøger til øget selvværd er fx Jeg elsker mig og .