Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Dyr på landet


Beskrivelse


Pegebog. Sammen med en kort tekst vises fotos af otte forskellige dyr: grise, køer, høns, kaniner, katte, heste, får og geder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Ole Laursen

2008

Billedbøger med dyrefotos er altid populære blandt de mindste, og denne bog vil bestemt tiltrække børn fra 1-2 år. Den ledsagende, korte tekst vil kunne forstås fra omkring 2 1/2 år.

Fotografisk pegebog med glimrende, skarpe fotos af otte helt almindelige dyr på landet. Bogen er fremstillet i kraftigt pap, og har et lille, kvadratisk format (17,5 x 17,5 cm). Der er knyttet en kort tekst til hvert foto, eksempelvis "Grisene leder efter noget at spise". Forsiden prydes af en ko, som betragter fotografen. Fotografierne forestiller givetvis dyr i danske omgivelser. Bogen er del af en ny serie fra forlaget, hvor de øvrige emner er: Dyr i zoo, traktorer, biler, store biler og tog.

Der kommer mange billedbøger med bondegårdsdyr. Alene i 2007 er der kommet omkring otte nye titler eller nye oplag. Senest kom to bøger med titlen Bondegårdsdyr (2007/47) - den ene med forskellige føleeffekter. Personligt holder jeg meget af Hej fru ko, senest 2007/34. Dyr på landet har sin force i sin enkelhed og teksten, som forklarer lidt om de enkelte dyrs adfærd.

En lækker, lille fotopegebog af holdbar kvalitet, både hvad angår bogens udstyr og indholdet.Informationer og udgaver