Bøger / faglitteratur

Elsker mig for evigt : 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single


Beskrivelse


Selvhjælps- og inspirationsbog til kvinder, der vil finde sig til rette i rollen som single. Med øvelser.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 27. nov. 2015

Selvhjælps- og inspirationsbog til kvinder, der vil finde sig til rette i rollen som single.

"Elsker mig for evigt" slår fast, at et liv som singlekvinde ikke bare er en livsfase der skal overstås, men sagtens kan være en tilvalgt livsstil rig på mening, gode relationer og et aktivt sexliv. Forudsat altså, at man er opsøgende, arbejder med sig selv og ikke sidder hjemme og venter på at blive reddet af en mand. Forfatterparret, der er henholdsvis psykolog og journalist, giver 12 gode råd, som suppleres med små øvelser. Desuden interviewes 12 singlekvinder om deres livsvalg og op- og nedture.

Bogens pointer om at forholde sig aktivt og reflekterende til tilværelsen vil være anvendelige for målgruppen og såmænd også andre. Pointerne formidles i et letlæst, hverdagsagtigt og en kende ordrigt sprog. Billedsiden er flot, med gode portrætter af de interviewede kvinder.

Guide til et skønt singlelivSingler behandler emnet mere humoristisk, mens Singler behandler emnet seriøst og medtager såvel fordele som ulemper ved singlelivetGuide til et skønt singleliv behandler emnet mere humoristisk, mens behandler emnet seriøst og medtager såvel fordele som ulemper ved singlelivet.


Berlingske tidende

d. 12. dec. 2015

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 12. dec. 2015