Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En flamme i natten


Beskrivelse


Fantasy. Laia og Elias er på flugt fra Imperiet. Laia er fortsat fast besluttet på at redde sin bror fra det frygtede fængsel i Kauf. Elias vil blive sammen med hende - for enhver pris.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 14. okt. 2016

Laia og Elias er på flugt fra Imperiet. Laia er fortsat fast besluttet på at redde sin bror fra det frygtede fængsel i Kauf, og Elias vil blive sammen med hende - også selvom det vil koste ham alt. For fantasy-elskere fra 14 år og opefter.

Det er 2. bind i serien "An ember in the ashes" om slavepigen Laia, den frafaldne maske Elias og deres fælles kamp for kærlighed og overlevelse i en magisk og farlig verden. Her lykkes det for parret at undslippe kejser-byen Serra og dens nådesløse kommandant. Men de slipper ikke uskadte, og ikke uden at have betalt en dyr pris for deres frihed. Nu må de kæmpe hårdt for at overliste deres fjender som blandt andet tæller den blodtørstige kejser Marcus, den sadistiske fængelsinspektør i Kauf, og Elias tidligere veninde Helene der, som imperiets nye blodtornskade, har fået til opgave at jage og fange Elias igen.

Det er en på alle måder fantastisk opfølger til forfatterens debutroman fra sidste år: Det ulmende oprør. Den er spændende, actionmættet og den meget intense kærlighedshistorie mellem de 3 hovedpersoner får også et godt forløb i bogen.

Bogen vil tale til dem, der kunne lide Collins DødsspilletDæmonernes by og Clares Dæmonernes byBogen vil tale til dem, der kunne lide Collins Dødsspillet og Clares .


litteratursiden.dk

d. 4. sep. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 4. sep. 2017

Andet bind af Tahirs storslåede fantasyepos udspiller sig i en middelalderlig verden med østlig mystik og højlydte referencer til nutidens uretfærdigheder. Sabaa Tahir er en ung amerikansk forfatter m...