Fie har en hemmelighed med sin kat. Det er godt at have, når de andre ikke kan lege. Letlæsning for 7-8-årige.
Hver bog i serien "Læs selv med læsebæsterne", der består af fire bind, indledes med en hilsen fra hovedpersonen, som ønsker at præsentere læseren for et længere ord, inden handlingen går i gang. Læseren skal bl.a. klappe ordet, som består af 3-4 stavelser. Historierne, der er kendetegnet ved at være fantasifulde, er skrevet i korte sætninger med vægt på gentagelser og ledsaget af farveillustrationer. Bøgerne, der har lix 5-6, er hæftede og har blødt omslag. Siderne er af kraftigt papir uden angivelse af sidetal.
Der er flere gode takter i bøgerne - bl.a. konceptet med at introducere læseren for et længere ord, inden han/hun møder det i teksten. Desværre forløser bøgerne sig ikke som velskrevet letlæsning. Eksempelvis er "sovende", som er ét af de udvalgte ord, både tungt sprogbrug og et svært adjektiv. Historierne er heller ikke lige sammenhængende. Hvorfor er der fx mumier, da Eli besøger Poul? Måske er det et billede på rynkede plejehjemsbeboere, men det fremgår hverken af tekst eller billeder, at Poul skulle bo på plejehjem. Syntaktiske træk som skift mellem nutid og datid bidrager desuden flere steder til at øge tekstens sværhedsgrad.
Der er mange gode, fantasifulde letlæsningsbøger - læs fx På Giga - er Vito en helt?Farfar fortæller - Zoltan eller Farfar fortæller - ZoltanDer er mange gode, fantasifulde letlæsningsbøger - læs fx På Giga - er Vito en helt? eller .