Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En løs tand!


Beskrivelse


Emil har en rokketand. Alle vil gerne hjælpe med at hive den ud, men det vil Emil ikke have. Men da han bygger en hule sammen med Asta og de begynder at hoppe sker der noget uventet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2018

af

af

Stine Bille

d. 12. dec. 2018

To nye bøger i serien om familien på Lupinvej. Emil har en løs tand, som er svær at få ud. Olga skal til fodboldkamp, og hele familien tager med, også hunden Karlo. For 6-8-årige.

I serien "Livet på Lupinvej" er her to nye titler. I "En løs tand!" har Emil en rokketand. Både mor og far vil gerne hjælpe ham med at hive den ud, men det vil Emil ikke. I stedet går han i gang med at bygge en hule sammen med Asta, men da de hopper rundt inde i hulen og støder hovederne sammen, sker der noget. I "Hurra! Mål!" tager hele familien til fodboldkamp, fordi Olgas hold skal spille kamp. Familiens hund Karlo skal også med. Kampen er meget spændende og lige inden den slutter står det 1-1, men så gør Karlo noget uventet. Serien er inddelt i tre sværhedsgrader, og disse to bøger tilhører gruppen blå, de lidt sværere, med en lix på hhv. 5 og 9. Der er opgaveark på forlagets hjemmeside.

To små hyggelige historier om hverdagsdramatik hjemme hos familien på Lupinvej. Illustrationerne er farverige og fulde af sjove detaljer, som er med til at lette læseforståelsen. Teksten er sat med store bogstaver, og der er mange dialoger og gentagelser i begge bøger.

Der findes flere bøger i samme serie fx En stor pakke. En anden nem letlæsningsbog om fodbold kunne fx være Jon på målEn stor pakke!Jon på målDer findes flere bøger i samme serie fx En stor pakke. En anden nem letlæsningsbog om fodbold kunne fx være .