Bøger / faglitteratur til børn / rejseførere

En rejse gennem Italien


Beskrivelse


En rejseguide til Italien, dets geografi, historie, køkken samt udvalgte seværdigheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2016

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 10. feb. 2016

Hop på en rejse gennem Italien og læs lidt om landets mange historiske, geografiske og kulinariske oplevelser, der kan være værd at undersøge nærmere. En rejseguide til ferieturen. Fra 11 år.

Du guides geografisk gennem Italien. Forrest er et kort over ruten indtegnet, og turen begynder ved Brennerpasset på grænsen til Østrig og fortsætter til Sicilien i syd. Du kan læse om historiske seværdigheder, kendte bygninger og store kirker, man møder på ruten. Ligeledes kan du læse om vulkanen Etna på Sicilien, den genfundne by Pompeji og vulkanen Vesuv. Der er afsnit om det italienske køkken, og alt er fortalt i tekst og billeder. Bagerst er links til hjemmesider om Italien.

Bogen giver en kort rejsebeskrivelse til udvalgte byer i Italien. Indholdet er bredt og kalejdoskopisk beskrevet i små afsnit. Intet er beskrevet dybdegående, men du får et indblik i landets bygningsværker, og hvad landet kan tilbyde turister på rejsen. Attraktioner specielt for den unge generation er ikke medtaget. De mange små fotos er meget farverige, hvilket gør bogen attraktiv at bladre i.

Bogen udkommer i den oversatte serie "En rejse gennem", hvor der tidligere er udgivet fx En rejse gennem FrankrigItalien. Italien fra 2004 er den nyeste titel om ItalienBogen udkommer i den oversatte serie "En rejse gennem", hvor der tidligere er udgivet fx En rejse gennem Frankrig. fra 2004 er den nyeste titel om .Informationer og udgaver