Bøger / faglitteratur til børn / rejseførere

En rejse gennem Spanien


Beskrivelse


En rejseguide til Spanien. Om Spaniens geografi, historie, lokale specialiteter og udvalgte seværdigheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 1. mar. 2016

Tag med på en rejse gennem Spanien og oplev landets mange seværdigheder og kulturelle arrangementer. Til børn og unge mellem 11 og 13 år, som snart skal på ferie i Spanien eller som bare vil vide mere om landet.

Denne fagbog tager sin læser med på en rejse med både bus, fly, færge, tog og bil gennem Spanien. Under rejsen bliver vi præsenteret for landets mange forskelligartede seværdigheder, historiske bygninger, regionale madretter og kulturelle arrangementer. Før rejsen påbegyndes, indledes bogen med en kort introduktion til landet og et kort, som viser rejseruten. Dernæst rejser vi fra sted til sted, hvor hvert sted præsenteres i ord og billeder over to sider med tilhørende kort og faktabokse. Bagerst i bogen er der en ordliste samt forslag til yderligere læsning om emnet i bøger og på nettet.

Bogen er en fin og hurtigt læst rejseguide, som får præsenteret mange af de spændende steder i Spanien og som giver lyst til både at læse mere om landet og til selv at rejse ud og opleve lokaliteterne.

Vil man læse mere om Spanien, kan man læse videre i mere udførlige rejseguides som eksempelvis Oplev SpanienBarcelona - alt det du gerne vil vide og Barcelona - alt det du gerne vil videVil man læse mere om Spanien, kan man læse videre i mere udførlige rejseguides som eksempelvis Oplev Spanien og .Informationer og udgaver