Bøger / faglitteratur / erindringer

En rejse hinsides al tvivl


Beskrivelse


Forfatteren udforsker "efterlivet", livet efter døden, ved hjælp af en teknik, han lærte på Monroe Instituttet samt fortæller om de oplevelser der gjorde at hans tvivl endelig slap taget i ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2009

af

af

Erik Nicolaisen Høy

d. 3. juli 2009

Bogen henvender sig til interesserede læsere i parapsykologi og okkultisme, som ikke tager naturvidenskaben særlig højtideligt.

Forfatteren er ingeniør og har studeret ved Monroe Instituttet i USA. Han har evner til at opfange andre fysisk levende menneskers tanker og følelser og kan kommunikere over lange afstande i tid og rum. Bogen er en fortsættelse af Rejser ind i det ukendte, 2006. Den handler om "efterlivet", livet efter døden. Forfatteren har fundet en simpel metode som alle kan bruge til at udforske via egne oplevelser. Det er blot et spørgsmål om at åbne bevidstheden. Selv bevæger han sig ubesværet blandt ånder, spøgelser og poltergeist i en ikke fysisk verden, såsom fx Dikotomiland. Han opererer med begreber som fjernhealing og subtil energi-medicin. Bogen består fortrinsvis af en række cases. Fortællestilen er meget personlig med udpræget brug af jeg-form.

I forhold til andre bøger om ånder og livet efter døden bygger denne udelukkende på forfatterens egne præmisser, som læseren så kan acceptere eller ej.

For læsere for hvem film som Ghost ikke bare er fiktion, men bygger på reelle hændelser.