Bøger / skønlitteratur / roman

Englens død


Beskrivelse


Da Ian vender tilbage efter deres voldsomme brud og erklærer Catharina sin uforbeholdne kærlighed, må hun kæmpe hårdt for at kunne stole på ham igen. Catharina vil helt tæt på Ians sårede hjerte, og dét kan være livsfarligt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 6. apr. 2016

Spændende afsluttende bind i "Dominic-trilogien" om kærlighed, lyst, dominans og skræmmende familiehemmeligheder. "Fifty shades of Grey" med et dansk twist for de mange kvinder i alle aldre, som er fans af den populære genre.

Catharina's liv brast, da den smukke og dominerende forretningsmand, Ian, forlod hende for at beskytte sit sårbare hjerte. Catharina's tætte veninde Rebekka, er trods sine egne problemer, en kæmpe støtte for hende. Da Ian vender tilbage og erklærer Catharina sin uforbeholdne kærlighed, må hun kæmpe hårdt med sig selv for at turde stole på ham, hvis luksuriøse liv er fyldt med farlige hemmeligheder. Selvom deres sexliv er vildere end nogensinde før, vil Catharina helt tæt på Ians sårede hjerte og dét kan være livsfarligt. Den danske forfatter debuterede med 1. del af trilogien Spillet om sirenen i 2014.

Her er skruet op for spændingen og de livsfarlige familiehemmeligheder, så bogen bliver en hæsblæsende page-turner. Her er stadig masser af sex, dominans og S/M, men i denne afsluttende del af serien krydres sexscenerne med nærvær og romantisk kærlighed.

Historien med en dominant rigmand, en smuk ung kvinde og dominant sex er set før. Først i "Fifty shades of Grey", siden i et utal af lignende bøger, fx af Sylvia Day. Dominic-trilogien og især denne 3. del udmærker sig dog ved en særdeles spændende og godt fortalt handling.