Bøger / faglitteratur / opskrifter

Få styr på din syre-base-balance : den hurtigste vej til vedvarende sundhed


Beskrivelse


Livsstils- og kogebog i tre dele: første del introducerer Dr. Youngs forskning i kroppens syre-base-balance og giver et overblik over syre- og basedannende fødevarer. Anden del indeholder 185 forskellige opskrifter samt afsnit omkring forskellige former for tilberedning. Tredje del handler om sund livsstil med afsnit om f.eks. åndedrættet, meditation, spiritualitet og bevægelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juni 2018

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 15. juni 2018

En livsstil- og kogebog, der med sine mange opskrifter er en god inspiration til alle, der interesserer sig for kroppens syre-base-balance.

Efter et kort forord, der præsenterer bogens forfatter og hendes baggrund, er bogen delt op i tre hoveddele: Første del introducerer Dr. Youngs forskning i kroppens syre-base-balance og giver et overblik over syre- og basedannende fødevarer. Anden del er den mest omfattende og indeholder 185 forskellige opskrifter samt afsnit omkring forskellige former for tilberedning. Opskrifterne er samlede efter type, fx basiske juicer, smoothies, supper, toppings, desserter m.m. De fleste af opskriftsafsnittene indledes med en generel beskrivelse. Bogens tredje del handler om sund livsstil med afsnit om fx åndedrættet, meditation, spiritualitet og bevægelse. Bagerst opskriftsregister. Illustreret med farvefotos.

Indbydende bog, der giver en fin introduktion til syre-base principperne. Hovedvægten er på opskrifterne, hvoraf en del kræver brug af blender, saftpresser eller juicer.

Der findes efterhånden en del titler omhandlende kroppens syre-base-balance med lidt forskelligt fokus på opskrifter og livsstil, fx kan nævnes Alkaline living - en enkel guide til et sundt livEn sund balanceAlkaline kuren, En sund balance og Alkaline kuren. Den anmeldte udgivelse har sit største fokus på opskriftsdelen og kan fint supplere de andreDer findes efterhånden en del titler omhandlende kroppens syre-base-balance med lidt forskelligt fokus på opskrifter og livsstil, fx kan nævnes Alkaline living - en enkel guide til et sundt liv, og Alkaline kuren. Den anmeldte udgivelse har sit største fokus på opskriftsdelen og kan fint supplere de andreDer findes efterhånden en del titler omhandlende kroppens syre-base-balance med lidt forskelligt fokus på opskrifter og livsstil, fx kan nævnes Alkaline living - en enkel guide til et sundt liv, En sund balance og . Den anmeldte udgivelse har sit største fokus på opskriftsdelen og kan fint supplere de andre.