Bøger / faglitteratur

Få succes med CRM : fra idé over strategi og handling til virkelighed


Beskrivelse


Om implementering af CRM, overvejelser, der bør gøres inden og undervejs, og eksempler på, hvordan CRM kan udvikles og bruges til forskellige formål. Med cases.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 11. apr. 2014

Henvender sig til ledere og medarbejdere som har ansvar for deres virksomheds kunderelationer og fx for CRM (Customer Relationship Management) som et værktøj til at lede og styre de vigtige relationer. Opgave- og undervisningsbrug fra og med godt handelsskoleniveau.

En værktøjsbog om CRM såkaldt Customer Relationship Management. Som jeg forstår er et ledelsesværktøj til at øge fokus på kunden, "relationerne med og til dem". Det handler om at lede og styre disse livsvigtige projekter. Som i "ingen arme - ingen småkager" er der naturligvis heller ingen virksomhed uden kunder og kunderelationer. Så simpelt og så svært er CRM. Bogen er skrevet af Martin G. Houlberg Jensen, der er markedschef i en computervirksomhed, og er hans første bog. Han har mange års erfaring med CRM. Først introducer bogen begrebet CRM, og argumenterer for vigtigheden af et kundeorienteret fokus via CRM. Herefter åbnes værktøjskassen i en fornuftig blanding af teori og praksis, krydret af mere end 70 cases fra det virkelige erhvervsliv. Bogen virker pædagogisk veloplagt med faktabokse og opsummeringer af teori. Det er dog en fordel at have mindst lidt viden om kunderelationer, CRM eller projektledelse, men som introduktion til CRM virker bogen brugbar.

En lidt ældre titel om CRM er CRM - implementering af kundeorienteret ledelse fra 2000. Som introduktion til CRM er nærværende bog absolut et plus på hylden.

Interessant værktøjsbog om CRM, et mindre antal lånere på større biblioteker.