Bøger / faglitteratur / vejledninger

Farvernes bibel - en levende energi


Beskrivelse


Vejledning og praktiske øvelser i hvordan farver kan bruges i det spirituelle arbejde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2019

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 21. aug. 2019

"Farverne er i live, og de taler". En kort og komprimeret manual med praktiske øvelser til de, der har erfaringer med at bruge farver i det spirituelle arbejde, eller blot er nysgerrige på det.

Eamonn G. Downey er lektor indenfor metafysiske emner, og har 30 års erfaring med at bruge farver i sit arbejde med bl.a. meditation og spirituel healing. I denne lille bog præsenterer han lidt af filosofien bag farvernes store betydning for arbejdet med energier. Hver farve er forbundet med et chakra på kroppen og en lyd, og i den første meditationsøvelse skal man visualisere farven og sige dens specifikke lyd. Efter øvelsen præsenterer han hver farve med de personligheder den repræsenterer og andre kendetegn. Ved nogle af farverne er der medtaget en relevant bibelsk reference. Den afsluttende terapi-øvelse er mere avanceret og kræver tid og fordybelse for at kunne vække den farve vi alle har indeni, og dermed komme videre med sit energiarbejde. Han opfordrer til at bruge loggen sidst i bogen til at dokumentere effekten. Slutteligt er der links til fx køb af CD med lydvibrationer der kan hjælpe på øvelserne.

Layoutmæssigt en farverig og fin lille bog, der vækker interesse hvis man går op i spirituelle emner. Sproget er ligetil og lidt snakkende, men indholdet kan synes lidt diffust for en udenforstående, og kræver, at man allerede er inde i stoffet for helt at være med.

Af lignende titler findes kun Din farvetype - dit liv.