Bøger / faglitteratur / øvelser

Flad mave og faste former med lille bold


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Mere end 40 forskellige øvelser med Redondo-bolden til træning af hele kroppen eller dele af kroppen med fx fokus på mave, ryg eller inderlår.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Anne Grete Jacobsen

2008

Ifølge teksten på bogens bagside henvender den sig til mennesker, der ønsker at få en flad mave, faste inderlår og en harmonisk krop - og hvem gør ikke det?.

Birgitte Nymann er en af vore flittigste forfattere, når det gælder bøger og dvd'er om motion og fittness. Der bliver hele tiden udviklet nye træningsformer med nye redskaber, og træning med den lille bold er for øjeblikket Birgitte Nymanns favorit. Det er der flere grunde til: den er effektiv, øvelser med den lille bold er med til at træne balance, koordination, bevægelse og stabilitet på samme tid, den er billig, den kan tages med overalt, alle alders- og vægtklasser kan bruge den og ikke mindst, synes jeg, så indbyder den til leg. Inden man går i gang med selve øvelserne er det vigtigt at beherske den rigtige teknik for at få det fulde udbytte af øvelserne, så den forklarer Birgitte Nymann grundigt. Derefter følger opvarmningsøvelser og 2 træningsprogrammer for hele kroppen, 2 mave- og rygtræningsprogrammer og til slut en række strækøvelser, alt sammen forklaret grundigt og med trin-for-trin fotos. Bolden kan endnu ikke købes i detailhandlen, kun via internettet.

Bortset fra en artikel i bladet I form findes der ikke noget litteratur om emnet på dansk.

Jeg kan godt forestille mig, at træning med den lille bold bliver en populær træningsform, da øvelserne kan udføres af alle, og Birgitte Nymann har i hvert fald skrevet en rigtig god vejledning i, hvordan man bruger bolden.