Bøger / skønlitteratur / roman

Fly 189 : krimi


Beskrivelse


Jenny Cooper blive sat på en sag efter et flystyrt, der viser sig at være mere end et almindeligt styrt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 23. feb. 2016

Fly 189 styrter ned og ligsynsdommeren Jenny Cooper får overdraget sagen om en 10-årige og en sømand, der begge omkommer ved styrtet. Langsomt viser det sig at det ikke er et almindeligt styrt. For krimilæsere og læsere af serien med Jenny Cooper.

Fly 189 styrter ned i Bristolkanalen. Ligsynsdommeren Jenny Cooper får en sag om en ensom sømand, hvis båd er blevet ramt af flyet. Han skyller op på bredden sammen den 10-Amy, der var passager på flyet. Jenny opdager at pigen ikke ser ud til at have skader fra flystyrtet og imens den tekniske undersøgelse, som myndighederne forsøger at holde hemmelig, går i gang, begynder Jenny Cooper at stille spørgsmål som myndighederne helst ikke ser stillet, blandt andet, hvordan et så avanceret fly kunne styrte ned? Hvad havde passagerne ombord tilfælles? Og hvorfor var Amy ombooket til dette fly? Jenny er oppe imod nogle meget tunge modstandere denne gang og fristes til at opgive sagen og overdrage den til det officielle ligsyn. Men pres fra Amys mor får hende til at kæmpe videre.

Fjerde bog om ligsynsdommeren Jenny Cooper, der på det personlige plan kæmper med nerverne og på det faglige plan bliver indrullet i en stor sag. Denne fjerde bog i rækken er ingen skuffelse, undertegnede er lige ved at placere den som den bedste i serien.

Andre forfattere hvor retsmedicinere har en rolle er hos Cornwell fx i Dødens havnKadaverdoktoren og Kaaberbøls KadaverdoktorenAndre forfattere hvor retsmedicinere har en rolle er hos Cornwell fx i Dødens havn og Kaaberbøls .


Politiken

d. 18. mar. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 18. mar. 2016