Bøger / faglitteratur / øvelser

Flyt dig lidt : små skridt til store forandringer


Beskrivelse


Om hvordan man med enkle midler kan skabe en bedre og mere tilfredsstillende tilværelse, vægten er lagt på hverdagsmod, altså det mod, der skal til for at sige til og fra og være tro mod sig selv. Med øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2010

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 27. aug. 2010

Bogen henvender sig mest til kvinder i 30+-alderen, der ønsker en let, men seriøs bog om større selvindsigt, og hvordan man med enkle midler kan skabe en bedre og mere tilfredsstillende tilværelse.

Anja Vintov er udviklingskonsulent og indehaver af eget firma med særligt fokus på personlig udvikling og forandringsprocesser. Hun er guide for både ledere og privatpersoner. Det er det sidste segment, hun henvender sig til med sin bog, hvis omslag nok ikke ligefrem vil tiltrække mandlige læsere. I bogen lægger hun ud med at tale om hverdagsmod - det mod, der skal til for at sige til og fra og være tro mod sig selv. Herfra går den røde tråd bogen igennem omkring emner som: smerte, kroppen, at give slip, at blive en sund egoist, kærligheden etc. Efter hvert kapitel er der 3 øvelseskategorier, der stiller forskellige krav til udøveren og som også vil have forskellig grad af effekt. Bogen er nem at læse med sit gode og direkte sprog og med en del eksempler fra forfatterens praksis.

Bogen lægger sig i strømmen af bøger om personlig udvikling, positiv psykologi og selvværd, der i disse år kommer rigtig mange af. Her stikker den ikke ud hverken positivt eller negativt, men er en ganske fornuftig repræsentant for genren.

En selvhjælpsguide til et bedre og mere oplevelsesrigt liv. Bogens budskab handler om af turde være tro mod sig selv og have hjertet med i alle livets forhold. Letlæst tekst samt øvelser.