Bøger / faglitteratur

Fødte sjælevenner : find og oplev ægte samklang


Beskrivelse


Om begrebet "sjælevenner" og hvordan de kan findes inden for familien, i vennekredsen og i romantiske relationer. Gennem øvelser vises, hvordan man kan få adgang til sin indre visdom og viden om, hvilke vibrationer på et sjæleligt niveau, som man udsender.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 15. apr. 2008

Kærlighedslivet med åndeligt slægtskab er emnet for bogen, som vil tiltrække et bredt publikum, der vil vide mere om kærlighedens væsen, og som kan acceptere det åndelige verdensbillede, som er forfatterens forståelsesramme. Det er der efterhånden mange, der godt vil.

Forfatteren er amerikansk ph.d. og intuitiv rådgiver, her for første gang på dansk. Begrebet sjæleven (eller mere udbredt "soulmate") er blevet hver mands eje og dækker alment det samme som "den eneste ene". Men det er ikke tilfældet ifølge bogens forfatter, som skelner mellem 3 former for sjælevenskab: karmiske forbindelser, hvor der er uafsluttede ting, og hvor relationen ofte er problemfyldt; balancepartnere, hvor venskabet flyder let og er understøttende; og endelig hjertevenner, hvor relationen er eller har mulighed for at blive et vellykket kærlighedsforhold. Bogen nuancerer yderligere og giver råd om, hvordan man tiltrækker sjælevenskaber.

En lignende forståelse af begrebet sjæleven findes hos Michael Newton i fx Sjæleskæbner, 2005. Her er der dog tale om livet mellem livene, mens den aktuelle titel behandler denne jordiske inkarnations muligheder, men med referencer til en større virkelighed.

Spirituel bog om sjælevenskab. Bogens forståelsesunivers er spirituelt, hvor sammenhæng på sjælsplan og reinkarnation er gængse forudsætninger. Kan man anse det for et seriøst udgangspunkt, vil man også finde bogen både seriøs og spændende at læse. Der vil sikkert være et stort publikum til denne titel.