Livsbekræftende roman, hvor fortid og nutid flettes sammen og fortæller historien om tre generationer af kvinder, Baby, Anna og Cajsa, der alle forsøger at bekæmpe barndommens omsorgssvigt på hver deres vis. Til læsere af ny dansk litteratur om menneskelige relationer.
Baby har været forsvundet i to år, da hun pludselig dukker op i sin gamle lejlighed. Lejligheden har barnebarnet Cajsa omdannet til et kollektiv, og Baby flytter ind for at være tæt på hende og hendes mor. Genforeningen med Cajsas mor, Anna bliver imidlertid ikke helt som forventet. Et helt livs svigt og sorg er kulmineret med Babys tavse forsvinden, og Anna ønsker ikke længere at have noget med Baby at gøre. Også Babys egen opvækst har været præget af svigt og et livsdefinerende savn efter moderen, der forlod familien, da Baby var lille. Mænd har altid spillet en stor, måske for stor, rolle i Babys liv, men nu ønsker hun mest af alt at sone den sorg og smerte, hun har forvoldt, inden det er for sent.
Realistisk og fin roman om nedarvet sorg, svigt, skyld og skam, om kærlighed på godt og ondt og om de mange modsatrettede følelser et mor-datter-forhold indeholder. Sproget er letlæseligt og naturligt med en poetisk, sanselig og rytmisk tone.
Barndom vs. voksenliv og vores erindringers påvirkning af nutiden er en rød tråd i Stoltz’ forfatterskab fx i Som om Læsere af denne vil også nyde Iben Mondrups og Katrine Grünfeldts forfatterskab.