Bøger / skønlitteratur / roman

Forblændet


Beskrivelse


Katrine har fået sit hjerte knust og har droppet jagten på kærligheden. Men så kommer to mænd ind i hendes liv, og det hele tager en drejning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 27. maj 2019

Katrine er 19 og har, på grund af et knust hjerte, besluttet sig for at droppe kærligheden og kun fokusere på sin store drøm: at skrive romaner. Men så dukker rigmandssønnen Nikolaj og den sexede Jonas op og det forpurrer hendes plan. For dem, der holder af erotiske kærlighedshistorier.

Vi møder den 19-årige Katrine, der har besluttet at rykke til et fjerntliggende sommerhus i noget tid, for at kunne hellige sig sin drøm om at skrive romaner. For et halvt år siden fik hun sit hjerte knust og hun trænger til ro fra storbyens larm og mennesker. Trods sin unge alder har hun besluttet at leve uden kærlighed og mænd. Men dette sættes på prøve aftenen inden hun rejser, da hun er på bar med sine venner og pludselig møder den charmerende og sexede Jonas. Men Jonas er ikke den eneste fyr, der får hende til at vakle - rigmandssønnen Nikolaj dukker også op og det bliver et møde, der tvinger hende til at skifte syn på kærlighed og sex. Den megen luksus forblænder hende og gør det svært at se, hvad der lurer under overfladen. Men hvad nu med Jonas? Katrine tvinges til at tage drastiske valg, der kommer til at påvirke hendes liv. Første bog i serien "I lyst og løgn".

God kærlighedsroman, der har lidt af det hele. De erotiske scener er velskrevne. Sproget er letlæseligt og forståeligt.

Der er siden "Fifty Shades of Grey"-bølgen udgivet mange erotiske romaner, blandt andet Pas på mig af Maya Banks. Vørs har tidligere udgivet erotiske romaner bl.a. "Grænseløs-serien".