Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Forfulgt af en zombie


Beskrivelse


Lærer Morten fortæller historien om en gruppe soldater, som er på øvelse. Om natten kommer en zombie op af søen, og går til angreb mod dem. De prøver at forsvare sig. Mon det lykkes?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jan. 2017

af

af

Stine Bille

d. 31. jan. 2017

Lærer Morten skriver tre ord på tavlen, og ud fra dem fortæller han uhyggelige historier. I den ene bog står der: grise-spand-børn. I den anden: zombie, gevær og slim. Begge historier bliver ganske uhyggelige. For 7-9-årige.

I "Varulven" digter lærer Morten en historie om Oscar og hans far. Faren er slagter, og Oscar spørger hvad de gør med alt blodet fra grisene. Faren fortæller, at en varulv drikker det meste og resten tager den med hjem i spande. Varulven har nemlig en mark, hvor den har plantet små børn, og børnene vokser når de bliver vandet med blod. Hvad mon der så sker? I "Forfulgt af en zombie" digter Morten en historie om en gruppe soldater som er på øvelse. Midt om natten kommer en zombie op af søen og går til angreb mod soldaterne. Selv om de både skyder og kaster håndgranater ned i maven på zombien, fortsætter den bare sit angreb. Mon det lykkes dem at flygte? Bøgerne har ca. lix 11.

To temmelig uhyggelige letlæsningsbøger, som samtidige er sjove. Illustrationerne er farverige og humoristiske, og de giver god læsestøtte, da de følger teksten meget nøje. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Morten Dürrs 13 betyder uheldMonsterbaby og Monsterbaby er begge sjove og samtidige uhyggelige letlæsningsbøgerMorten Dürrs 13 betyder uheld og er begge sjove og samtidige uhyggelige letlæsningsbøger.