Bøger / faglitteratur

Form din skæbne : find dit formål og befri dit potentiale ved hjælp af metoderne i heartfulness


Beskrivelse


En bog om hvordan man kan lære at forme egen skæbne med heartfulness-metoden. For interesserede i spirituel selvudvikling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2022

af

af

Hamide Kara

d. 18. feb. 2022

En bog om hvordan man kan lære at forme egen skæbne med heartfulness-metoden. For interesserede i spirituel selvudvikling.

Forfatter og grundlægger af Heartfulness Institute Kamlesh Patel skriver, at man kan finde sit formål og befri sit potentiale ved hjælp af metoderne i heartfulness. Med overskrifter som "Skæbne, forsyn og fri vilje", "Meditation, yoga og neuroscience", "Tranformér dine relationer", "Skæbne og vibration" m.fl. skriver Patel, at der er to hovedårsager til bogen. Det ene er et budskab som Babuji, den spirituelle vejleder, gav i 1982 om livets mål og den spirituelle skæbne. Den anden er en række seminarer, som blev afholdt i 2014 og 2015 i Heartfulness Instituttet. Forfatteren skriver om skæbne, fri vilje og hvordan man kan modstå de mange fristelser, som det moderne samfund byder på. Det afgørende spørgsmål er ifølge Patel, hvad der er fastlagt og hvad der kan ændres, og kendskab til Heartfulness-metoden vil udvikle den enkeltes bevidsthed til fordel for både én selv og verden. Sidst i bogen findes en ordliste.

Dedikeret og med lettilgængeligt sprog indvier forfatteren med grundige beskrivelser og råd sin læser i spirituel praksis. Bogens metoder vil fungere fint for de, som søger selvudvikling gennem meditation.

Andre titler om spirituel udvikling og selverkendelse er fx Den himmelske vej til hjertets stilhedDet intelligente hjerte og Det intelligente hjerte : frigørelse gennem nærvær og kærlighed til indre sandhedAndre titler om spirituel udvikling og selverkendelse er fx Den himmelske vej til hjertets stilhed og : frigørelse gennem nærvær og kærlighed til indre sandhed.