Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Foto : leg, motiv, komposition


Beskrivelse


Ideer og inspiration til hvordan man kan tage spændende billeder med kameraet i sin mobiltelefon. Man kan bl.a. arbejde med komposition, mønstre, skygger og synsbedrag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 24. jan. 2018

Et godt foto skal ikke forklares - det skal kunne tale for sig selv. I denne bog kan du få en masse ideer til, hvordan du kan lege med motiver og vinkler og tage de sejeste fotos med din mobiltelefon. Fra 11 år og op til alle glade mobilfotografer.

I "Foto - leg, motiv, komposition" får du ideer og inspiration til hvordan du kan tage spændende billeder med kameraet i din mobiltelefon. Du kan bl.a. arbejde med komposition, mønstre, skygger og synsbedrag. Bogen er bygget op med indholdsfortegnelse, små tekstafsnit, faktabokse og rigtig mange fotos. Bagerst i bogen er der en række forslag til yderligere fototemaer du kan kaste dig over.

En rigtig inspirerende bog, der giver et hav af ideer til timevis af fotoleg. Bogen udmærker sig ved at tage udgangspunkt i det kamera vi mest har ved hånden: mobiltelefonens. Det skinner igennem at forfatteren har en faglig undervisningsbaggrund - alt er skrevet så det kan bruges i såvel fritids- som i en undervisningssituation.

Der findes en del litteratur om digitalfotografi, men denne fotobog er lidt sin egen. Den vil holde sin aktualitet fordi den ikke forholder sig til det tekniske udstyr men udelukkende til legen med motiver og komposition. Thomas Nykrog kommer i Øjeblik fra 2003 kort ind på motiver og vinkler.