Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Fra alle os til alle jer : alle klassikerne fra Disneys Juleshow


Beskrivelse


Billedbog. Samling af syv klassiske historier der er kendt fra Disneys juleshow.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2019

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 25. okt. 2019

Samlet udgave af historierne der er kendt fra "Disneys juleshow". Fra 3 år - kan læses og nydes af alle.

Alle kender de små klip vi hvert år ser i "Disneys juleshow" på DR1. Men kan vi alle sammen huske hele historien bag de klip? Nu er muligheden der for at lære dem bedre at kende. Denne bog indeholder alle historierne - i fuld længde - bag de kendte klip. Der er historien om Peter Pan, Wendy og de andre børn (og voksne) på Ønskeøen. Historien om Bambi, der mister sin mor og må stå på egne ben. Pinocchio der bare gerne vil være en rigtig dreng. I Aristocats skal kattene lære lidt om livet og Askepot skal finde sin prins. Snehvide skal lære ikke at stole på onde hekse med æbler i Snehvide og de syv dværge og til slut skal Lady og Vagabonden kæmpe mod mistro, rotter og hundefangere før de kan få hinanden.

Smuk og flot bog, der emmer af julestemning og hygge. Alle historierne er fyldt med de kendte illustrationer fra filmene og de understøtter fint teksten. Vil fungerer godt som højtlæsning, hvor man tager en historie ad gangen.

Historierne er tidligere udgivet hver for sig, bl.a. AskepotWalt Disney's Peter PanBambi, Walt Disney's Peter Pan og Bambi (Ved Dorte Andersson)Historierne er tidligere udgivet hver for sig, bl.a. Askepot, og Bambi (Ved Dorte Andersson)Historierne er tidligere udgivet hver for sig, bl.a. Askepot, Walt Disney's Peter Pan og (Ved Dorte Andersson).