Bøger / faglitteratur

Fra start til styr på virksomheden


Beskrivelse


Tanker, overvejelser, personlige refleksioner og øvelser med omdrejningspunkt i at være iværksætter og styre den videre vækst i virksomheden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2013

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 2. juli 2013

Målgruppen er iværksættere, eller de som drømmer om at starte egen virksomhed. Supplerende materiale fx til en handelsskoleopgave.

Forfatteren, der helt klart selv brænder entusiastisk for de mange emner omkring det at springe ud som iværksætter, skriver her hvad han selv i sit forord karakteriserer som en efterfølger til hans egen bog fra 2009: Du kan blive iværksætter : inspiration og træning til at begynde eget firma, og derfor har den nye bog serietitlen IværksætterFagbogen, 2 Hans nye bog dækker i punktform en lang række emner, store og små, tanker, overvejelser, personlige refleksioner og øvelser, alt med omdrejningspunkt i det at være iværksætter. Bogen er letlæst, der er indholdsfortegnelse med de mange emner, og stikordsregister. Bogen er struktureret omkring det forfatteren kalder "livsmoduler", fra 1 til 3, hvor emnerne bliver stadigt mere komplekse. Jeg savner dog i bogen netop lidt mere struktur, og en mere tydelig inddeling af de mange forskellige emner i fx afsnit og temaer. Men igen er det nyttigt med bogens stikordsregister.

Kan sammenlignes fx med Start din egen virksomhed af Susanne Juhl og Iværksætterbogen : få en god start, men der findes efterhånden en hel del bøger om at iværksætte.

Udmærket praktisk orienteret bog om at iværksætte, hvor den manglende struktur til dels kompenseres af forfatterens smittende engagement. Lettilgængeligt supplement på hylden.