Bøger / faglitteratur / opskrifter

Framnes' gale køkken


Beskrivelse


Camilla Framnes (f. 1987) fortæller om sin livsstilomlægning. Med kalorieberegnede opskrifter til alle dagens måltider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 28. juni 2018

Camilla Framnes, der er kendt fra tv-serien "De unge mødre", har tidligere skrevet om sit store vægttab. Henvender sig især til travle unge mødre og fædre.

Forfatteren fortæller åbent om, hvordan det er gået hende siden sit første store vægttab. Bogen er krydret med personlige fortællinger om at styre sin sult, møde manden i sit liv, at bo med egne og sammenbragte børn og til stadighed holde fokus på kalorielette måltider. Fyldt med opskrifter på morgenmad, frokoster, hovedretter og desserter, der ikke vælter kalorieregnskabet.

Opskrifterne er nemme at gå til og ser indbydende ud. Fornuftig slankebog til travle unge mødre og fædre med et touch af reality-stjerne.

Camilla Framnes har tidligere udgivet: Hvis jeg kan, kan du ogsåSlankeværdiSlankekuren. Andre bøger, der også har fokus på kalorieindtag er: Slankeværdi og SlankekurenCamilla Framnes har tidligere udgivet: Hvis jeg kan, kan du også. Andre bøger, der også har fokus på kalorieindtag er: og SlankekurenCamilla Framnes har tidligere udgivet: Hvis jeg kan, kan du også. Andre bøger, der også har fokus på kalorieindtag er: Slankeværdi og .