Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Frihed betyder alt


Beskrivelse


Kesi (f. 1992) er rapartist og en stjerne. Han er vokset op på Nørrebro i København og har hele sit liv elsket musik, især rapmusik. Han har altid elsket at synge og optræde og begyndte meget tidligt at skrive sine egne tekster.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2020

af

af

Stine Bille

d. 17. juni 2020

Kesi er rapartist og en stjerne. Kesi er vokset op på Nørrebro i København og har hele sit liv elsket musik, især rapmusik. Han har altid elsket at synge og optræde og begyndte meget tidligt at skrive sine egne tekster. For 10-16-årige.

"Frihed betyder alt" er en bog skrevet til unge med læseudfordringer. Kesi er vokset op på Nørrebro med sin mor og storesøster, og har siden han var ganske ung, arbejdet hårdt for at nå sine drømme. I dag har unge mange millioner gange lyttede til hans tekster og musik på Youtube og Spotify. Kesi har modtager flere priser og gennem de sidste ti år holdt mere end 100 koncerter om året. Men det har ikke altid været let for Kesi. Skolen var kedelig, og han har haft mange skoleskift. Han kunne ikke sidde stille og oplevede skolen som kedelig. Heldigvis havde han sine venner og musikken, og da han begyndte at udgive numre på Youtube, fik han hurtigt mange følgere. Bogen har ca. lix 30.

Det er en underholdende og meget åbenhjertig beskrivelse af den kendte musiker Kesi. Bogen giver en fin og varm beskrivelse af en ung mand med meget på hjerte. Der er flere farvefotos af Kesi i bogen. Typografien er stor og sætningerne relativ korte.

I Rap kan man læse om andre danske rappere.