Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Frost


Beskrivelse


Billedbog. Tag med Anna, Elsa og de andre populære figurer fra tegnefilmen "Frost" på eventyr, og find skjulte genstande.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2015

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 7. sep. 2015

Stor og flot findebog med figurerne fra Disneys tegnefilm "Frost" - for børn fra 3 år.

Bogen har 8 dobbeltopslag med scener, som er inspireret af Disneys tegnefilm "Frost". På hvert opslag skal man finde 6-8 ting, som er gemt på siderne, og der er en meget kort tekst, som fortæller lidt om scenen. Bag i bogen er 2 sider med ekstra opgaver, hvor man skal finde yderligere 6 ting pr. opslag.

Bogen er én af de lettere findebøger, for tingene er rigtig nemme at finde, og billederne er overskuelige. I nogle af forlagets andre findebøger er der løsninger bag i bogen, men det er der ikke i denne. Bogens store format og flotte, indbydende forside med Elsa, Anna, Kristoffer og Olaf skal nok tiltrække fans af tegnefilmen. Tegningerne er flotte og farvestrålende og viser forskellige populære scener fra "Frost".

Bogen svarer helt til forlagets øvrige "Kig og find!" - bøger med Disney-tema, bl.a. FlyvemaskinerPhineas og Ferb og Phineas og Ferb. Fans af tegnefilmen Frost vil elske bogen, men for alle andre er der mere udfordring i fx bøger med Flunkerne, hvor der er utrolig mange detaljer at fordybe sig i - også udover de skjulte tingBogen svarer helt til forlagets øvrige "Kig og find!" - bøger med Disney-tema, bl.a. Flyvemaskiner og . Fans af tegnefilmen Frost vil elske bogen, men for alle andre er der mere udfordring i fx bøger med Flunkerne, hvor der er utrolig mange detaljer at fordybe sig i - også udover de skjulte ting.Informationer og udgaver