Bøger / faglitteratur / øvelser

Frugtbar : yoga, der booster din fertilitet : mental førstehjælp, der bevarer din forstand


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 15. feb. 2019

For kvinder, der har svært ved at blive gravide og som er kørt træt i hormonbehandlinger og lægeundersøgelser, er der hjælp at hente i denne bog. Skrevet af en, der selv har været igennem fertilitetsbehandling.

"Frugtbar" handler om alt det, du selv kan gøre for at forberede krop og sind på at blive gravid og komme godt igennem langvarige fertilitets-behandlinger. Grundige forklaringer og gode råd leveres side om side med meditations- og yogaøvelser, designet til at styrke den mentale, fysiske og hormonelle balance, samt øvelser, der retter sig specifikt mod forskellige faser i menstruations-cyklusen. Indeholder desuden fortællinger fra andre kvinder, som har haft svært ved at blive gravide.

Flotte billeder af yogaøvelserne. Personlig og empatisk formidling.

"Frugtbar" har - i modsætning til lignende værker - især fokus på den mentale og kropslige belastning, som langvarig fertilitets-behandling udgør. Men den minder om: Sund, glad og gravidBliv gravidBliv naturligt gravidGravid yoga, Bliv gravid og Bliv naturligt gravid. Der findes også en DVD med yoga for gravide, Gravid yoga"Frugtbar" har - i modsætning til lignende værker - især fokus på den mentale og kropslige belastning, som langvarig fertilitets-behandling udgør. Men den minder om: Sund, glad og gravid, og Bliv naturligt gravid. Der findes også en DVD med yoga for gravide, Gravid yoga"Frugtbar" har - i modsætning til lignende værker - især fokus på den mentale og kropslige belastning, som langvarig fertilitets-behandling udgør. Men den minder om: Sund, glad og gravid, Bliv gravid og . Der findes også en DVD med yoga for gravide, Gravid yoga"Frugtbar" har - i modsætning til lignende værker - især fokus på den mentale og kropslige belastning, som langvarig fertilitets-behandling udgør. Men den minder om: Sund, glad og gravid, Bliv gravid og Bliv naturligt gravid. Der findes også en DVD med yoga for gravide, .