Bøger / skønlitteratur til børn / børnesange

Giraffen Gumle - og andre børnesange


Beskrivelse


Sangbog i kraftig pap med fem klassiske børnesange, som kan synges, mens man går på opdagelse i de farvede illustrationer. Billedbog fra 2 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2020

af

af

Stine Veisegaard

d. 30. okt. 2020

Sangbog i kraftig pap med fem klassiske børnesange, som kan synges, mens man går på opdagelse i de farvede illustrationer. Billedbog fra 2 år.

Sangbøger for de 2-5-årige. I hver bog er der på fem dobbelte opslag, fyldt med farvede illustrationer, gengivet nogle af de mest klassiske børnesange. I "Bro, bro, brille" får man sangene Mariehønen Evigglad, Her er højre og her er venstre, Hjulene på bussen, Ole har fødselsdag og Bro, bro, brille. I "Giraffen Gumle" er sangene Den lille frække Frederik, Der bor en bager, I en skov en hytte lå, Jeg gik mig over sø og land og Giraffen Gumle. Bøgerne er illustreret af Bente Bech, som kendes fra øvrige sangbøger for børn fx En elefant kom marcherende - og andre sange om dyrJeg en gård mig bygge vil og Jeg en gård mig bygge vilSangbøger for de 2-5-årige. I hver bog er der på fem dobbelte opslag, fyldt med farvede illustrationer, gengivet nogle af de mest klassiske børnesange. I "Bro, bro, brille" får man sangene Mariehønen Evigglad, Her er højre og her er venstre, Hjulene på bussen, Ole har fødselsdag og Bro, bro, brille. I "Giraffen Gumle" er sangene Den lille frække Frederik, Der bor en bager, I en skov en hytte lå, Jeg gik mig over sø og land og Giraffen Gumle. Bøgerne er illustreret af Bente Bech, som kendes fra øvrige sangbøger for børn fx En elefant kom marcherende - og andre sange om dyr og .

Flotte og indbydende bøger i kraftig pap. De farverige tegninger vil appellere til både børn og voksne, som her får et lille udvalg af de mest klassiske og sjove børnesange præsenteret på fineste vis.

Bogen minder mest af alt om Bente Bechs øvrige sangbøger. Man finder nogle af de samme klassiske børnesange for de helt små i fx Børnenes bedste sangeSe den lille kattekilling og Se den lille kattekillingBogen minder mest af alt om Bente Bechs øvrige sangbøger. Man finder nogle af de samme klassiske børnesange for de helt små i fx Børnenes bedste sange og .