Musik / rock

Glemmebogen for børn


Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2008

af

af

Thomas Tiedje

d. 22. okt. 2008

Den danske børnesangskat er stor og rig og gemmer på en poesi og tone som også vil glæde fremtidige generationer. Derfor er der grund til at kippe med flaget for Lune Larsen, der med sit tredje udspil under overskriften "Glemmebogen" overleverer 16 børnemelodier til nutidens børn. Her er klassikere som "Pjerrot & månen" og "Elefantens vuggevise" side om side med mindre kendte ting som "I det fine hvide sand" af Halfdan Rasmussen - alle leveret med Larsens fine følelse for melodiøsiteten og det barnlige sind.


Gaffa [online]

d. 16. okt. 2008

af

af

Jan Opstrup Poulsen

d. 16. okt. 2008

"Det er musikanteri på højt niveau, hvor der spilles med en uhyggelig præcision. Her er Kim Larsen faktisk en nøjeregnende arrangør, der ikke overlader så vigtige sager til tilfældighederne".


Ekstra bladet

d. 14. okt. 2008

af

af

Henrik Queitsch

d. 14. okt. 2008

"Indimellem (eksempelvis 'La-La-Lu') kammer det over i fjollerier, men bundlinjen er generelt ganske høj, og er der småfolk i nærheden, vil man ikke fortryde investeringen. Den skal nok gå rent ind hos alle børn -og såmænd også hos dem, der engang har været det".


Berlingske tidende

d. 10. okt. 2008

af

af

Thomas Søie Hansen

d. 10. okt. 2008

"Herlig børneplade ... Kim Larsens tredje kapitel i glemmebogs-serien er lige så godt som de to forrige".


Politiken

d. 20. okt. 2008

af

af

Erik Jensen

d. 20. okt. 2008

"Det kræver ikke mange gennemlytninger at rejse tilbage til barndommens land. Og det er just den store bedrift for rejsens billettører Kim Larsen & Kjukken".


B.T.

d. 11. okt. 2008

af

af

Steffen Jungersen

d. 11. okt. 2008

"På »Glemmebogen for børn« emmer Kim Larsen, som så ofte i dette årtusinde, af et overlegent overskud og en så åbenlys kærlighed til sangene, at det er stort set formålsløst at forsøge at argumentere mod dét, han laver".


Jyllands-posten

d. 7. okt. 2008

af

af

Anders Houmøller Thomsen

d. 7. okt. 2008

"Den store synger ... Med sit tredje udspil under overskriften Glemmebogen bidrager Larsen til, at glemslens grå tåge ikke sænker sig over 16 udsøgte børnesange, som det faktisk er tarveligt at snyde ethvert barn for ... En genvej til nyfunden livsforundring og glimt af minimalmagi for voksne. Mens det bare er knaldgode sange for de børn, der hører dem for første gang".